iiimilia

Alla inlägg den 28 april 2009

Av Emilia - 28 april 2009 20:31

19.30; Hitta hem.

20.00; Äntligen hemma.


Pappa märkte och anmärkte i tv4s TV-tablå. Ser ni de fula i det fula? Pappa bjöd mi på té och macka och jag skrattade gott. 


Nu var det längesen jag sa någonting alls om någonting i den här bloggen, och det kan bara betyda två saker; antingen har jag inte haft något jag vill berätta, eller så har jag haft något jag inte vill berätta. Antingen eller, nåväl. Lurvtuffemussen, Mr. B aka pisspottan, kärt barn har många namn; Buddha iakktar mig från soffhörnet. En 13 veckors valp kan man inte bara avvisa, han vickar på huvudet, filosoferar som bara självaste Buddha kan och blinkar med de tätt sittande ögonen. Trög och harmonisk, skulle jag vilja kalla honom.


Skolkyrkan kommer som räddare i nöden till vår klass imorgon, jag känner tyvärr att jag är bortom all räddning, och att något som involverar kyrkan inte kan båda gott, så jag tar Hemingwaymomentet till bottnen och skriver stilanalys på isbergstekniken.. Tungt. Särsklit eftersom att jag knappt kan hitta någon information om isbergstekniken på internet. Om jag nu lyckas med att slutföra stilanalysen ska jag sätta mig på en buss till Mumindalen för en visit.


Torsdag blir en mer spännande dag. Lägenhetskoll står skrivet över lunchen, och sen tänkte jag gå en sväng till runt stan med mitt CV. I övrigt känner jag mig i förhållande till annars ganska tom. Gick skit på nationella writing idag, de välformulerade åsikterna var inte närvarande. Var är glöden?




Ovido - Quiz & Flashcards